en blixt och dunder

Vaknade i natt av blixten...Ja! äntligen tänkte jag. Men det blev inte mer än en blixt och dunder. Inte ens hagel eller regn. Efter åskan så hade jag svårt att sova, inte för att jag var rädd utan för tankarna började vandra på det ena och det andra. Och när man har fastnat i en tanke då är det svårt att koppla av för att sova vidare. Det slutade med att jag skickade ett sms till någon i natt och somnade strax efter mitt sms. Tror att det var psykologiskt, jag liksom lämnade över mina tankar vidare.

Hur som haver, idag är det molnigt och jag misstänker att det är kvavt ute. Men jag ska ju bara ligga inne ändå eftersom jag är hemma från jobbet idag på grund av mitt lilla virus. Men längtar till att får börja jobba, få träffa människor och känna sig normal. Jag tycker inte om att vara hemma och sjuk för det påminner lite om en jobbig period jag hade tidigare. Jag befinner mig fortfarande i sängen, min underbara säng. Jag älskar min säng och vill aldrig dumpa den.

Men nu tänkte jag gå upp och brygga lite kaffe...synd att min DN inte har börjat komma för det hade varit perfa kaffe och morgontidningen.

Önskar er en fantastisk onsdag/KRAM

okej så här ligger det till...

Ringde närakuten igår...inga tider. Så jag ringde så fort jag vaknade i morse...EN ENDA LITEN TID KVAR!!! Den tog jag.

Kom in till vårdcentralen, lite stressad, svettig och helt matt i kroppen. Går till luckan och betalar besöket, Sätter mig ner i väntsalen och känner att jag eftersvettas...Fy vad äckligt.

Ut ur ett rum kliver en kille ut....en snygg och mycket fräch kille....han säger mitt namn....åh typiskt, det sista man vill är att bli undersökt av en snygg läkare när kroppen osar svett. Han kollar ner i min hals och tar ett prov, sedan känner han på min hals (som är alldeles klibbig) och sen kollar mina öron. Han ber mig ta av mig på överkloppen så han kan lyssna på mina lungor, Varje gång han sätter stetoskopet mot min klibbiga kropp vill jag sjunka genom jorden. Det är så pinsammt och jag blir och svettar mer på grund av den jobbiga situationen. Den snygga läkaren skickar mig till labbet.

Efter jag lämnat blod och en sticka med slem från min hals, går jag tillbaka till väntsalen och får ett hostanfall. Och mina hostanfall slutar med att jag står lutad över toaletten och SPYR! Detta hör alla i väntsalen. Jag går ut och känner att situationen kan inte bli mer pinsam.

Diagnosen blev: svår visusinfektion och medicin för 500kr



RSS 2.0