ha ha första dagen efter semestern

I morse var jag uppe innan tuppen. Det skulle vara min första dag efter semestern. Klockan ringde 05:30 jag låg kvar i sängen en liten stund. Gick upp och duschade. Valde kläder att ha på mig. Fönade håret och sminkade mig. Inser att det är ingen idé att brygga kaffe. Jag får dricka kaffe när jag kommer till jobbet. Packade väskan. Gick till pendeltåget, jag måste köpa pendlarkort och inser att mitt visa kort ligger på bänken i köket. Jaha tänker jag och skickar en sms-biljett. Hoppar på tåget och byter vid T-centralen. Jag börjar läsa Nattens begär, jag kommer in i boken ganska snabbt. I min Ipod spelar jag M.I.A. Vid Handen stannar tåget, det står still ett tag och sedan ropas det ut i högtalarna "vi står still pga teknisktfel, mer information kommer". Jag ringer till min chef för att tala om att tåget kan bli sent. Men min chef låter tveksam, så jag frågar henne om hon jobbar eller fortfarande har semester. Varav hon svarar mig: "nej jag jobbar, men Mia du har fortfarande semester i dag och i morgon, du börjar inte jobba förrens på onsdag" min respons blir: "öööö, va? är du säker? Usch vad pinsamt". Vi säger hej då, ses på onsdag...jag hoppar av tåget som fortfarande inte hade åkt ifrån Handen. Ställer mig och väntar på tåget tillbaka hem.

Jahapp då hade man semester igen!


fragments of a dream

Teddy Thompson - Change Of Heart Lyrics



Well, I guess you must have had a change of heart
You don't treat me like you did at the start
Your campaign of love was quite a work of art
Now I guess you must have had a change of heart

Guess, I took too much for granted anyway
But it's just 'cause I'd believe those things you'd say
Not so long ago you swore we'd never part
Now I guess you must have had a change of heart

So goodbye to all those castles in the air
And goodbye to all those plans we used to share
They were fragments of a dream that fell apart
Now they're gone because you had a change of heart
They're all gone because you had a change of heart

Teddy Thompson – Change Of Heart


         Is it my mirror-reflection I'm saying FUCK U to?

Skaffa en kille

Vid frukosten i morse hade jag sällskap av mina syskon barn, Johanna och Merta. Vi började prata om att jag inte är ihop med någon längre och de ville veta om jag skulle bli det. Jag svarade dem: "Hur tycker ni att min kille ska vara?"
Det är är resultatet av vad det är för någon jag ska leta efter:
Han ska vara stark, mörkhårig och blond. Han ska vara snygg (detta var viktigt tyckte de) Han fick inte vara tjock för då skulle vi inte passa ihop. Han skulle tycka om att äta frukt och kunna äta citron utan att göra miner.  Han skulle ha en båt och till yrke skulle han var kändis och han skulle heta Bravo Friscus....Han skulle ge mig massor med presenter som jag själv skulle få betala för.

Som ni förstår så kommer det vara svårt, nästan omöjligt att hitta denna mannen.  

Juli månad har nått sitt slut

Nu är vi inne i augusti, och jag hoppas på en ny och fräsch start. Sommaren har emetionellt varit väldigt jobbig. Även om jag har haft många fina stunder och mycket skratt. Jag har slitits mellan rätt och fel. Jag har gjort fel men nu är det de rätta som gäller.

Visst gör det ont när knoppar brister. Även för mig, och även om det var det enda rätta jag kunde göra i denna situation. Jag är verkligen jätteledsen över att allt blev som det blev. Jag förstår allt nu och kan se det hela med klara och vidöppna ögon. Jag har hållt fast vid en dröm om framtiden så som jag ville att det skulle vara men inte sett verkligheten. Verkligheten är bitter, den är hård och jag valde att blunda för den.

Nu har jag vaknat ur min dvala! Men måste bara få läka mitt sår. Det kan låta som att livet verkar hopplöst för mig men jag tror att livet ger mig mycket att hoppas på. Jag känner att jag börjar få tillbaka tilliten på mig själv. Jag vet vart jag står och nu ska jag bara landa i detta och komma på vart jag är på väg.

Jag tror jag tror på sommaren jag tror jag tror på sol igen. När jag hör den låten och textraden så tänker jag mycket på min far. Det var någongång när jag var ca 6-7 år som han lärde mig den låten. Det minnet har hängt kvar och på någotvis förstår jag varför.

RSS 2.0